Termeni si conditii

Vanzator -mysneakers

Cumparator- orice persoana fizica sau juridica care isi face cont pe www.mysneakers.ro si efectueaza o comanda.

Client- persoana fizica/persoana juridica care are sau obtine acces la continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre www.mysneakers.ro sau in baza unui acord de utilizare existent intre www.mysneakers.ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui cont.

Cont- sectiunea din siteul www.mysneakers.ro  formata dintr-o adresa de email si o parola care permite cumparatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre client/cumparator si istoricul cumparatorului in sine.

Site - domeniul www.mysneakers.ro

Comanda- un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care cumparatorul transmite vanzatorului, prin intermediul siteului intentia sa de a achizitiona bunuri de pe site.

Bunuri - orice produs, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparatorului ca urmare a comenzii plasate.

www.mysneakers.ro isi asuma dreptul de a aduce modificari asupra continutul sitreului, modificari de structura, accesibilitate; poate sista furnizarea informatiilor pe site, poate limita accesul la anumite parti din site sau facilitati, precum si accesul anumitor IP uri fara a trimite notificari catre utilizatori sau terte persoane.

Informatiile prezentate pe www.mysneakers.ro au caracter informativ si pot fi modificate de catre vanzator fara o anuntare prealabila. Descrierile produselor pot fi incomplete, fotografiile produselor au un caracter informativ iar nuantele nu corespund 100%. In cazul neclaritatilr, se incurajeaza comunicarea cu magazinul prin intermediul mijloacelor puse la dispozitie ( telefon/email). Vor fi excluse din site sau ignorate adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat.

Comanda

Produsele disponibile pentru cumparare sunt noi.

Produsele syunt oferite in limita stocului disponibil, prin urmare www.mysneakers.ro  isi rezerva dreptul de a nu onora o comanda daca produsul nu se mai afla in stoc, situatie in care va fi comunicat acest aspect cumparatorului.